Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Max Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618606615951

WhatsApp : +8618606615951

Δυσκολοπρόφερτη λέξη τυμπάνων στο εργοστάσιο καλωδίων του Λιβάνου

October 24, 2022

 

1. Επισκόπηση

1.1 σκοπός εξοπλισμού

CPD2500 η μηχανή τηλεγράφησης τύπων έλξης αντιολισθητικών αλυσίδων βαρούλκων χρησιμοποιείται κυρίως για την προσάραξη και την τηλεγράφηση του μεγάλου μέρους και των μακροχρόνιων καλωδίων τροφοδοσίας. Οι προ στριμμένοι ή μη προ στριμμένοι πυρήνες καλωδίων μπορούν να στριφτούν στα καλώδια αντίστοιχα. Η θωράκιση χαλύβδινων συρμάτων είναι επίσης διαθέσιμη.

1.2 σύνθεση και περιγραφή εξοπλισμού

Αυτή η μηχανή αποτελείται κυρίως από Ф 1600 περιστροφικό πληρώνοντας μακριά τη στάση (4 σύνολα) Ф 2500 περιστροφική πληρώνοντας μακριά το ράφι (1 σύνολο), γεμίζοντας το σχοινί πληρώνοντας μακριά το ράφι, την υποστήριξη αγωγών, τη βάση φορμών καλωδίων τριών σειρών, καλώδιο 42 σπειρών πληρώνοντας μακριά το ράφι (2 σύνολα), 84 συσκευές καλωδίων pretorque, περιστροφική βάση Φ 600 φορμών καλωδίων διπλή άνεμος συσκευή τεθωρακισμένων ζωνών χάλυβα Φ 800 συσκευών (1 σύνολο) (1 σύνολο), περιστρεφόμενη συσκευή Ф 2500 έλξης αντιολισθητικών αλυσίδων 5T περιστροφικό άνεμος πλαίσιο, ηλεκτρικό κίνηση και σύστημα ελέγχου, αεροκίνητο υδραυλικό σύστημα, κ.λπ.

Η μηχανή υιοθετεί τον προγραμματίσημο ελεγκτή για να διατάξει και να συντονίσει την έναρξη, το τρέξιμο και τη σύγχρονη περιστροφή ολόκληρης της μηχανής και των μηχανών κάθε κλάδου. Η μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος κάθε κλάδου ελέγχεται από τον εισαγόμενο μετατροπέα συχνότητας. Η οθόνη αφής χρησιμοποιείται στην επίδειξη και ρυθμίζει τις παραμέτρους θέσης και διαδικασίας λειτουργίας της γραμμής παραγωγής. Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι προηγμένο στην τεχνολογία, κατάλληλος σε λειτουργία και αξιόπιστος σε λειτουργία.

Η περιστροφική συσκευή έλξης αντιολισθητικών αλυσίδων και η περιστροφική στάση λήψης της μηχανής συνδέονται μηχανικά και περιστρέφονται συγχρόνως. Η ταχύτητα καλωδίων έλξης ελέγχεται από μια χωριστή μηχανή, και η πίσσα είναι stepless. Η τυλίγοντας συσκευή οδηγείται από μια χωριστή μηχανή, και η τυλίγοντας πίσσα είναι stepless διευθετήσιμη. Η πληρωμή μακριά του ραφιού οδηγείται και περιστρέφεται από μια χωριστή μηχανή, η οποία μπορεί να περιστραφεί συγχρόνως με το περηστρεφόμενο σκευοθέσιο ή το σκούντημα λήψης ανεξάρτητα. Το πλαίσιο λήψης υιοθετεί την ενισχυτική δομή ροδών, η οποία αυξάνει την ακαμψία, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της λειτουργίας.

Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τις πολλαπλάσιες ασφάλειας συσκευές κλεισίματος προστασίας και ελαττωμάτων αυτόματες, οι οποίες είναι εύκολο να λειτουργηθούν, ασφαλές και αξιόπιστο.

2. Βασικές τεχνικές προδιαγραφές του εξοπλισμού

2.1 μέγιστη εξωτερική διάμετρος της τηλεγράφησης Ф 100mm

2.2 η μέγιστη ταχύτητα του βαρούλκου και πληρώνει μακριά τη στάση είναι 40r/min

2.3 μέγιστη γραμμική ταχύτητα 50m/min έλξης (stepless διευθετήσιμος)

2.4 τηλεγράφηση της πίσσας 200 ~ 8000mm

2.5 μέγιστη δύναμη έλξης 5 τόνοι

2.6 μέγιστη ταχύτητα του μη μεταλλικού τυλίγματος 650rpm

2.7 προδιαγραφή της πλήρωσης του σχοινιού (εξωτερική διάμετρος Χ διάμετρος Χ πλάτος Χ τρυπών ποσότητα)

Ф 400X Ф 22X360X10

Ф 800X Ф 52X320X4

2.8 προδιαγραφή Χ ποσότητα ¢ 500X ¢ 125X375X84 του θωρακισμένου εξελίκτρου καλωδίων χαλύβδινων συρμάτων

2.9 κύρια μηχανή N=45KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1500rpm

2.10 κεντρικός περιστροφικός πληρώνοντας μακριά τη μηχανή πλαισίων (1 σύνολο): N=22KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1500rpm

2.11 η πλευρά πληρώνει μακριά την περιστρεφόμενη μηχανή πλαισίων (4 σύνολα): N=15KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1500rpm

2.12 μηχανή έλξης: N=22KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1500rpm

2.13 μη το μέταλλο πληγώνει τη μηχανή: N=11KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1000rpm

2.14 μηχανή θωρακίσεων ζωνών χάλυβα: N=22KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1500rpm

2.15 επίπεδη μηχανή καλωδίων: N=2.2KW n=1500rpm

2.16 μηχανή λήψης καλωδίων: N=5.5KW (εναλλασσόμενο ρεύμα) n=1480rpm

2.17 προδιαγραφή της κεντρικής αμοιβής από το εξέλικτρο: PN2500

2.18 η προδιαγραφή της πλευράς πληρώνει μακριά το εξέλικτρο: PN1600

2.19 προδιαγραφή του εξελίκτρου λήψης: PN2500

3. Περιγραφή δομών και τεχνικές παράμετροι των κύριων συστατικών

τριών σημείων Ф 1600 περιστροφικό πληρώνοντας μακριά τη στάση

3.1.1 περιγραφή δομών

Η δομή αυτού του μέρους είναι cantilever δικράνων τύπος. Το πρότυπο χρήσης αποτελείται από μια οδηγώντας μηχανή, έναν μειωτή, μια πνευματική συσκευή φρένων, ένα πλαίσιο δικράνων, έναν μηχανισμό στερέωσης σπειρών, μια οριζόντια καρφίτσα, έναν μηχανισμό ελέγχου έντασης, κ.λπ.

Η αμοιβή από τη στάση χρησιμοποιεί τη μεταβλητή μηχανή συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος για να οδηγήσει τη στάση δικράνων για να περιστραφεί ανεξάρτητα, και η μεταβλητή μηχανή συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος οδηγεί τη στάση δικράνων για να περιστραφεί μετά από να επιβραδυνθεί μέσω του ελικοειδών μειωτή εργαλείων, του εργαλείου, κ.λπ.

Η πληρωμή μακριά του ραφιού μπορεί να περιστραφεί συγχρόνως με το ράφι λήψης Μπορεί να καθοριστεί χωρίς περιστροφή Η περιστροφή μέτρησης σε ίντσες μπορεί επίσης να ελεγχθεί με το χέρι.

Η πληρωμή μακριά της έντασης 1600 περιστροφικών πληρώνει μακριά το ράφι ελέγχεται πνευματικά. Το συμπιεσμένο αέρα στο περιστροφικό ράφι δικράνων από έναν περιστροφικό πνευματικό συνδετήρα, και ενεργεί έπειτα σε δίσκο έντασης από δύο στέλνεται ελεγκτές έντασης. Η πληρωμή μακριά της έντασης μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση στο πνευματικό γραφείο ελέγχου υπό το κλείσιμο και τους τρέχοντας όρους.

Σημείωση: Η περιστροφική πνευματική ένωση στο τέλος του άξονα πρέπει να λαδωθεί συχνά κατά τη διάρκεια της χρήσης, διαφορετικά τα σφραγίζοντας στοιχεία στην ένωση θα βλαφθούν.

Η στερέωση της αμοιβής από το εξέλικτρο ελέγχεται ηλεκτρικά. Η μηχανή οδηγεί το κέντρο προς τα εμπρός και προς τα πίσω μέσω του ζευγαριού μετάδοσης ζωνών, του εργαλείου σκουληκιών και του ζευγαριού σκουληκιών, του ζευγαριού βιδών καρυδιών, κ.λπ., ώστε να στερεωθεί ή να χαλαρωθεί το εξέλικτρο καλωδίων.

Η πληρωμή μακριά του ραφιού είναι εξοπλισμένη με μια οριζόντια καρφίτσα, που αποτελείται από καρφίτσα, δύο διακόπτες ταξιδιού, κ.λπ. Είναι ένα

Όταν το δίκρανο είναι στην οριζόντια θέση, η καρφίτσα που εγκαθίσταται στη βάση μπορεί να παρεμβληθεί στη στρογγυλή τρύπα στο τέλος του δικράνου. Πράξεις ενός διακόπτη ταξιδιού. Αυτή τη στιγμή, ο μηχανισμός στερέωσης εξελίκτρων και ο υδραυλικός ανυψωτικός πίνακας μπορούν να λειτουργήσουν. Χρησιμοποιείται για να ολοκληρώσει τη στερέωση, χαλαρώνοντας και πάνω-κάτω την εργασία του εξελίκτρου. Συγχρόνως, ο οικοδεσπότης δεν μπορεί να αρχίσει λόγω της ενδασφάλισης. Όταν ο σύρτης επιστρέφει, ο άλλος διακόπτης ταξιδιού ενεργεί. Αυτή τη στιγμή, ο οικοδεσπότης μπορεί να αρχίσει για να τρέχει και ο μηχανισμός στερέωσης εξελίκτρων είναι κλειδωμένος.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δυσκολοπρόφερτη λέξη τυμπάνων στο εργοστάσιο καλωδίων του Λιβάνου  0