Μας ελάτε σε επαφή με
Max Xu

WhatsApp : +8618606615951

Beyde Trading Co.,Ltd

Επαγγελματίας για το καλώδιο που προσαράσσει τη μηχανή.

 

  • Beyde Trading Co.,Ltd
  • Beyde Trading Co.,Ltd
  • Beyde Trading Co.,Ltd
  • Beyde Trading Co.,Ltd
  • Beyde Trading Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες BEYDE Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-500000 Ιδρύθηκε Έτος 2018
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Το Beyde που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ (ξέρτε όπως Beyde) είναι το αντιπροσωπευτικό γραφείο για το καλώδιο που προσαράσσει το εργοστάσιο μηχανών (που χτίζεται το 1995) σε Hebei, Κίνα. BEYDE ήταν οργάνωση για να συναντήσει τη διεθνή επιχείρηση για εκείνα τα εργοστάσια. Μια ώρα και τα ημίωρα από το λιμένα Tianjin, Κίνα, BEYDE κρατούν την ανώτερη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές προσφορές για τους σφαιρικούς εκτιμημένους πελάτες.

 

BEYDE που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής που συμμετέχεται να παραγάγει τις μηχανές καλωδίων πολλά έτη. Τα κύρια προϊόντα στην επιχείρησή μας συμπεριλαμβανομένων των εξοπλισμών σχεδίων καλωδίων, το καλώδιο που προσαράσσουν τη μηχανή, το strandingmachinery, τον εξωθητή πλαστικών και το εξέλικτρο καλωδίων παίζουν τύμπανο. Επιμένουμε πάντα στη χρησιμοποίηση του καλύτερου υλικού για να κάνουμε τη μηχανή, έτσι οι μηχανές μας είναι ανθεκτικές από τη γενική μηχανή. Έχουμε πολλούς πελάτες που χρησιμοποιούν τη μηχανή μας πέρα από από 20 έτη και ακόμα χρησιμοποίηση τώρα. Εκτός αυτού, είμαστε κατασκευαστές από μας, όχι έμποροι μηχανών. Επομένως, πωλούμε στους πελάτες σε μια χαμηλή τιμή. Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε μηχανή τύπων σύμφωνα με το αίτημα των πελατών. Προσφέρουμε την επαγγελματικές τεχνική και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η υπηρεσία στο εξωτερικό παρέχεται από την επιχείρησή μας. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να γίνουμε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας στο μέλλον. Δημιουργήστε το θαυμάσιο μέλλον!

 

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Το 2019, λόγω της συνεχούς αύξησης των διαταγών, το αρχικό εργαστήριο παραγωγής δεν θα μπορούσε πλέον να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής. Επομένως, η διαχείριση της επιχείρησης αποφάσισε να ανακτήσει ένα νέο κομμάτι γης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, και έχτισε το δεύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας σε ένα εξάμηνο. κλάδος, και 50 εξειδικευμένους εργάτες, που οδηγούνται στρατολογημένος από το επαγγελματικό προσωπικό ομάδων, και τα πραγματοποιημένα καλά οφέλη, πολύ που ανακουφίζουν την πίεση της παραγωγής.

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Η επιχείρηση Beyde χρησιμοποιείται για το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας καλωδίων και καλωδίων. Στην Κίνα, είμαστε οι μόνοι πραγματικοί κατασκευαστές με τις ανεξάρτητες ικανότητες επεξεργασίας και σχεδίου.

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η επιχείρηση παράγει 200-300 μηχανές καλωδίων το χρόνο, ειδικά σωλήνας που προσαράσσει τις μηχανές, που αποτελούν 60% της κινεζικής αγοράς.

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Ιστορία

 

Το Chne Yuke ο λαστιχένιος και πλαστικός εξοπλισμός καλωδίων Baoan factoty. σε αυτό το time.the η επιχείρηση είναι μόνο ένα μικρό εργαστήριο. Το 2002. Το Chen Erfeng ως γενικός διευθυντής μετονόμασε Hebei Hexing τη Co. ηλεκτρικών μηχανημάτων, ΕΠΕ Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το 2019, με τη ισχυρή υποστήριξη της τοπικής κυβέρνησης, και λόγω της επέκτασης της κλίμακας παραγωγής, το αρχικό έδαφος δεν θα μπορούσε να συναντήσει τις αυξανόμενες διαταγές. Στο ίδιο χρόνο, το beyde αγόρασε ένα άλλο κομμάτι του βιομηχανικού εδάφους και καθιέρωσε εγκαταστάσεις τμήματος. Οι δεύτερες εγκαταστάσεις υιοθετούν το διεθνώς προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας, και τον κύριο τεχνικό μηχανικό των μολύβδων κεντρικών γραφείων και εποπτεύουν την επεξεργασία και κατασκευαστικός για να εξασφαλίσουν τις ποιοτικές απαιτήσεις των προϊόντων, ανακουφίζουν πολύ την πίεση παραγωγής του κεντρικού γραφείου.

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Το Beyde θα συμμετάσχει στις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις βιομηχανίας καλωδίων κάθε χρόνο, όπως το cablex και το Ντίσελντορφ.

Η επιχείρηση Hexing Hebei συμμετέχει στην ετήσια έκθεση της Σαγκάη καλωδίων, και θα φέρει το ολοκαίνουργιο σχέδιο και τις φυσικές μηχανές, καθιστώντας το καταλληλότερο για τους πελάτες να επισκεφτούν και να διαπραγματευτούν.

 

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

 

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ

1, Q: Ποιο είναι το κύριο εμπορικό σήμα σας για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη;

Α: Διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας

2, Q: θα μπορούσαμε να διορίσουμε το εμπορικό σήμα μερών;

Α: Ναι, ABB, SIEMENS, Danfoss, ή δικοί τους που συμπαθείτε.

3, Q: θα μπορούσατε παρακαλώ να τακτοποιήσετε την εγκατάσταση και την ανάθεση;

Α: Ναι, θα μπορούσαμε και ο αγοραστής να πληρώσουμε τη δαπάνη

4, Q: θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε την εκπαίδευση παραγωγής;

Α: Ναι, θα μπορούσαμε και ο αγοραστής να πληρώσουμε τη δαπάνη

5, Q: θα μπορούσατε να κάνετε το σχέδιο για ολόκληρες τις εγκαταστάσεις

Α: Ναι.

6, Q: θα μπορούσατε να προσφέρετε το σχέδιο διαδικασίας παραγωγής

Α: Ναι.

7, Q: ποια είναι η διαφορά με άλλο προμηθευτή;

Α: τι μπορέσαμε να προσφέρουμε σε άλλο πελάτη είναι όχι μόνο η ίδια η μηχανή, επίσης θα μπορούσαμε να προσφέρουμε: το σχέδιο εργοστασίων, το σχέδιο διαδικασίας παραγωγής, QC ο έλεγχος και η εκπαίδευση και βοηθούν την προσφορά μηχανών και πρώτης ύλης.

8.Q: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής;

Α: T/T, κατάθεση 30% και ισορροπία 70% πριν από την παράδοση.

9, Q: Πόσο καιρό η εγγύηση:

Α: μια έτος και δαπάνη για την επισκευή ολόκληρη η ζωή.

 

 

 
 
Η ομάδα μας

Η επιχείρηση Beyde έχει τις επαγγελματικές πωλήσεις και την τεχνική ομάδα. περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι.

 

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0