Αρχική Σελίδα

Beyde Trading Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Το Beyde που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ (ξέρτε όπως Beyde) είναι το αντιπροσωπευτικό γραφείο για το καλώδιο που προσαράσσει το εργοστάσιο μηχανών και το εργοστάσιο μετασχηματιστών δύναμης (που χτίζονται το 1995) σε Hebei, Κίνα. BEYDE ήταν οργάνωση για να συναντήσει τη διεθνή επιχείρηση για εκείνα τα εργοστάσια. Μια ώρα και τα ημίωρα από το λιμένα Tianjin, Κίνα, BEYDE κρατούν την ανώτερη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές προσφορές για τους σφαιρικούς εκτιμημένους πελάτες.

 

Το Hebei BEYDE που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής που συμμετέχεται να παραγάγει τις μηχανές καλωδίων πολλά έτη. Τα κύρια προϊόντα στην επιχείρησή μας συμπεριλαμβανομένων των εξοπλισμών σχεδίων καλωδίων, το καλώδιο που προσαράσσουν τη μηχανή, το strandingmachinery, τον εξωθητή πλαστικών και το εξέλικτρο καλωδίων παίζουν τύμπανο. Επιμένουμε πάντα στη χρησιμοποίηση του καλύτερου υλικού για να κάνουμε τη μηχανή, έτσι οι μηχανές μας είναι ανθεκτικές από τη γενική μηχανή. Έχουμε πολλούς πελάτες που χρησιμοποιούν τη μηχανή μας πέρα από από 20 έτη και ακόμα χρησιμοποίηση τώρα. Εκτός αυτού, είμαστε κατασκευαστές από μας, όχι έμποροι μηχανών. Επομένως, πωλούμε στους πελάτες σε μια χαμηλή τιμή. Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε μηχανή τύπων σύμφωνα με το αίτημα των πελατών. Προσφέρουμε την επαγγελματικές τεχνική και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η υπηρεσία στο εξωτερικό παρέχεται από την επιχείρησή μας. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να γίνουμε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας στο μέλλον. Δημιουργήστε το θαυμάσιο μέλλον!

 

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

 

Το Chne Yuke ο λαστιχένιος και πλαστικός εξοπλισμός καλωδίων Baoan factoty. σε αυτό το time.the η επιχείρηση είναι μόνο ένα μικρό εργαστήριο. Το 2002. Το Chen Erfeng ως γενικός διευθυντής μετονόμασε Hebei Hexing τη Co. ηλεκτρικών μηχανημάτων, ΕΠΕ. Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Beyde Trading Co.,Ltd
Beyde Trading Co.,Ltd
Beyde Trading Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : BEYDE

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Beyde Trading Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας καλώδιο stranding μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2021 cablestrandingmachine.com. All Rights Reserved.